WANTED!

PHP senior met de gave van Laravel, Zend of Yii

Functie:

8 jaar geleden is dit bedrijf gestart met een eigen product (soort pinterest) wat niet is aangeslagen. Vanwege het goede opgebouwde team samen verder gegaan als urenbedrijf. Sindsdien hebben ze zeer mooie klanten. Nu ontwikkelen ze de technisch wat meer uitdagendere projecten, en zeker geen wordress voor de bakker om de hoek! Ze kijken per project welke technische oplossing het beste past. Verder bouwen ze ook veel (hybride) apps.

Nu zijn ze met 4 medewerkers, maar wegens vertrek van één van hen zoeken ze een vervanger. Naar gelang de orderportefeuille groeit zal dit aantal flink toenemen. Ze verwachten de komende jaren gestaag te groeien in personeel. Er wordt primair in SQL/PHP/HTML/CSS gewerktvoor webprojecten en gebruiken momenteel Sencha touch voor mobiele applicaties. Voornamelijk Yii2 als PHP framework, maar zijn zich nu aan het oriënteren op Laravel. Suggesties hierover zijn welkom. In tegenstelling tot conculega’s hebben ze geen (account)managers en/of projectmanagers. Hun klanten praten direct met techneuten en de techneuten hebben directe controle over planning en offertes. De techneuten zijn de baas en doen het echt omdat ze het leuk vinden.

De ideale developer voor hen heeft uitgebreide kennis van OOP en PHP en tevens kennis van SQL en software architectuur zijn benodigd. Goede kennis van MVC patroon en/of framework wat hier gebruik van maakt (Zend, Yii 1/2, Laravel, etc) zijn ook een pre. Salaris is marktconform en wordt gebaseerd op de kennis, kunde en positie van de werknemer.

Gevraagd:

  • HBO denkniveau natuurlijk!
  • tevens wat frontend ervaring
  • kennis van YII, Zend of Laravel is een plus
Locatie: Veenendaal Voordelen:
  • fijne baas
  • je zit niet aan de ketting
Aantal uren: 40 of meer Salaris indicatie: 6200 Claim beloning! Terug naar vacature overzicht